Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana

Institutul SPER

--- Terapia Unificarii - Workshop de familiarizare cu Metoda PEU - Iasi 15 Noiembrie 2019

Deschide formular inscriere

Psihoterapia experiențială a unificării (P.E.U.) este o metodă holistică, centrată pe analiza de simbol, dezvoltare personală și autoschimbare prin intermediul exercițiului provocator, improvizației și meditației creatoare cu suport artterapeutic și expresiv. Utilizează puterea transfiguratoare a metaforei și a resemnificării experienței trăite, reconectând Egoul cu Sinele și stimulând procesele de unificare, integrare și transgresare, interne și externe. Este o terapie individuală și colectivă (de grup, de familie și organizațională), atât pentru adulți, cât și pentru copii și adolescenți. Plasează în centrul preocupărilor dezvoltarea și transformarea umană.

Obiective: deblocarea dezvoltării personale și colective, activarea resurselor și a intenționalității creatoare în maturizarea psihospirituală și în modificarea scenariilor de viață, regăsirea sensului și autorevalorizarea în cadrul unui proces terapeutic unificator și reintegrator al personalității, din perspectiva rolurilor identitare. Țintește către re-naturalizarea și propulsarea ființei umane pe linia unei dezvoltări sănătoase, ecologice, prin accesarea și reconversia calitativă a relației dintre polaritățile psihismului.

Pentru a afla mai multe despre metoda P.E.U. vă invităm vineri 15 noiembrie, de la ora 16:00 (adresa va fi comunicata ulterior, persoanelor înscrise) pentru un workshop de familiarizare cu metoda, facilitat de lect. univ. dr. Sorina DUMITRACHE.

Workshop adresat absolvenții facultăților de psihologie, asistență socială, psihopedagogie, pedagogie, teologie, medicină, filosofie care doresc să urmeze cursurile programelor formative organizate de SPER.

Copyright © Sper 2019