Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana

Institutul SPER

--- Workshop de formare profesionala continua „Evaluarea si interventia psihologica clinica la adult ” organizat de Institutul SPER în data de 17 noiembrie 2019 la Bucuresti

Workshop de formare profesionala continua „Evaluarea si interventia psihologica clinica la adult” organizat de Institutul SPER în data de 17 noiembrie 2019 la București, Formator: Lect. Dr. Ligiana Petre

Numărul de ore de formare profesională: 10 ore, 10 credite

Cursul se desfăşoară sub egida Colegiului Psihologilor din România, Comisia de Psihologie Clinică şi Psihoterapie, Anexa 8 / 19.02.2016, la avizul profesional nr. RF-II-B-2 din 19.06.2006, reacreditat conform PV nr. 10 din 18.11.2016.

Tematica:

  •  1. Elemente fundamentale de psihopatologia adultului.
  •  2. Competentele psihologului clinician în practica clinica.
  •  3. Model de raport de evaluare psihologica clinica conform normelor CPR.
  •  4. Tehnici specifice metodei clinice. Ghiduri de observatie, anamneza si consultatie psihologica clinica.
  •  5. Instrumente esentiale în evaluarea psihologica clinica a nivelului cognitiv, aptitudinal, a comportamentului, personalitatii si afectivitatii, relevante pentru stabilirea starii de sanatate psihica a adultului: teste psihometrice, scale clinice, teste proiective - prezentarea instrumentelor, exersarea abilitatilor de administrare adecvata, de scorare a testelor si interpretare a rezultatelor, aplicatii clinice, studii de caz.
  •  6. Interventia psihologica clinica: specific, obiective, etapele procesului de interventie psihologica, aplicatii clinice, studii de caz.
  •  7. De la “capcanele” practicii psihologice clinice la “provocari’ si “oportunitati” pentru dezvoltarea prezentei si relatiei psihologice adecvate.

Formator: Lect. Dr. Ligiana Petre, Psihoterapeut și consilier principal, formator și supervizor P.E.U., psiholog clinician principal, supervizor în psihologie clinică, specializată în consiliere și psihoterapie unificatoare, dezvoltare personală individuală și de grup, terapii creativ-expresive, psihosomatică, somatogenogramă și artgenogramă, psihonutriție, lector universitar – Universitatea din Bucureşti.

Cost participare: 300 lei.

Nr de Locuri disponibile: 12

Formular de înscriere

Finalizarea cursului: Cursanţii cu atestat de liberă practică vor primi un certificat acreditat (10 credite) de către Colegiul Psihologilor din România, pentru participarea la curs. Certificatul se eliberează după curs, după ce este semnat de Președintele CPR. Acestea se trimit prin curier, taxele de transport fiind suportate de SPER, sau se pot ridica de la Sediul SPER,  (în funcție de preferință)

Studenţii și cursanţii care nu au atestat de liberă practică primesc certificate de participare pentru orele parcurse.

Înscrierea se va efectua compleând formularul și achitând taxa de participare. După completarea formularului veți primii pe e-mail factura proforma cu datele contului bancar (Contul de BCR). Rezervarea locurilor se face după achitarea taxei de participare.

Locația: Sediul Institutului SPER - Splaiul Independenței nr. 17, bl. 101, sc. 2, etaj 4, ap.
29, sect. 5, București.


Pentru detalii suplimentare legate de curs: Ligiana Petre E-mail:

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Pentru detalii suplimentare legate de inscriere: Valentin Neagoe
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon: 0722508098 (de luni pana vineri intre 12:00 si 18:00)