Termeni și condiții

Înscrierile pentru programele de SUPERVIZARE în psihoterapie și consiliere 01-30 SEPTEMBRIE 2020

Deschide formular inscriere

În perioada 08.07.2020 – 15.09.2020 derulăm înscrierile pentru programele de supervizare în specialitățile Psihoterapia experienţială şi a Unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie și Consiliere psihologică – evaluarea şi consilierea experienţială a copilului, adultului, cuplului şi familiei.

Cursurile se desfăşoară sub egida Colegiului Psihologilor din România, Comisia de Psihologie Clinică şi Psihoterapie, cf. avizului profesional nr. RF-II-B-2 din 19.06.2006, reacreditat conform PV nr. 10 din 18.11.2016

Conform normelor Colegiului Psihologilor din România, pentru înscrierea în stagiul de supervizării este obligatorie deținerea atestatului de liberă practică în specialitatea pentru care se solicită supervizare.

Pentru înscriere completați formularul.

După finalizarea perioadei de înscriere (15.09.2020) se semnează contractul de supervizare și acesta trebuie înregistrat la Colegiul Psihologilor. În baza lui puteți demara procedurile necesare înființării cabinetului individual de psihologie. 

Pentru recunoașterea orelor de supervizare de către CPR, trebuie să faceți dovada exercitarii profesiei de psiholog într-una dintre formele reglementate de legea 213/2004 (respectiv în cadrul cabinetelor individuale, cabinetelor asociate, societăţilor civile profesionale sau în temeiul unor contracte de muncă). Vechimea în profesie și, implicit orele de supervizare se calculeaza din momentul în care puteți face acesta dovada.

Formularul de înscriere  se completează DOAR de către persoanele care doresc înscrierea într-o grupă de supervizare, care NU au în prezent un contract de supervizarea in derulare și care NU fac parte dintr-o grupă de supervizare aflată pe rol.

Cursurile sunt programate să demareze în luna octombrie și având în vedere contextul actual, provocat de corona virus este posibil ca aceste cursuri să se desfășoare și în mediul online.

ro_RORomanian
ro_RORomanian